Wat is jouw droombestemming?

Een top vakantie naar de Malediven? Een duikreis bij Zuid-Afrika of toch op pool expeditie op de Noordpool? Wat is jouw droombestemming waar je over droomt? We geven je hieronder alvast wat inspiratie, dat kan je vast gebruiken.

Een droomreis naar Zuid-Amerika

Een continent dat steeds meer in trek komt: Zuid-Amerika. Wist je dat alleen Nederland al 205 keer in Brazilië past? Brazilië is dus al bizar groot, laat staan het hele continent Zuid-Amerika. Genoeg om te zien en te doen dus. Ga naar de koude bergen in Chili of naar de warmte van Columbia. Van tropisch regenwoud tot besneeuwde toppen. Je hebt het allemaal hier. Ook handig: leer een paar woorden Spaans of Portugees, dat spreken ze daar namelijk.

Een tripje naar Afrika

Altijd al de big five willen? In landen zoals Zuid-Afrika heb je allemaal natuurparken waar grote dieren vrij rondlopen. Het is niet gek als er opeens een giraffe voorbij loopt als jij in de ochtend je ontbijt zit te nuttigen op het terras. Een vreemd gezicht, maar wat een beleving.

Naar de gletsjers op IJsland

Houd jij toch meer van de kou? Dan is IJsland echt iets voor jou. Het grootste deel van het land is, en ja je raad het al, bedekt met ijs. Het is er namelijk erg koud. Toch kan je opwarmen in de natuurlijke warmwater baden die er zijn. Lekker rond de 37 graden in het water zitten, terwijl je besneeuwde bergtoppen om je heen stijgen.

Naar het vliegveld

Wat je ook gaat doen. Je zal eerst naar het vliegveld moeten. Een taxi naar Schiphol boeken is dan wel zo handig. Dan ga jij gerust en met een goed gevoel op naar je nieuwe avontuur. Alvast heel veel plezier met het plannen van je nieuw droomreis en pak zeker de wereldkaart erbij voor inspiratie.