Tips voor het organiseren van een onvergetelijke kerstborrel

Ben je bezig met het organiseren van een kerstborrel voor bedrijven? Of een kerstborrel met je sportclub? Dan wil je waarschijnlijk een goede indruk achter laten en niet een standaard feest geven dat iedereen al doet met de kerst. Maar hoe creëer je nou die ultieme beleving die mensen blijven herinneren? Na het lezen van dit artikel weet jij precies hoe jij van een kerstborrel een onvergetelijk succes maakt!

Voor ieder wat wils

Om te voorkomen dat een kerstborrel net zo voelt als een vrijdagmiddagborrel, kun je het feestje iets speciaals geven. Zorg bijvoorbeeld dat je hapjes klaarzet die mensen nog niet eerder hebben gezien. Met een schaaltje bitterballen en blokjes kaas kom je nu niet meer weg. Houd rekening met wensen en allergieën van de gasten en kijk of je een goede cateraar kan inschakelen die jou kan helpen. Zo is het bijvoorbeeld leuk om veganistische, vegetarische en biologische hapjes te serveren. Ook kun je wat betreft drank veel verschillende soorten serveren. Huur bijvoorbeeld een bartender in die unieke cocktails kan shaken of laat mensen zelf hun cocktail bereiden. Hoe dan ook, zorg ervoor dat er ook een optie is voor alcoholvrije dranken om iedereen tevreden te stellen.

Muziek

Wat een borrel nóg leuker maakt is muziek! In plaats van de standaard radio aan te zetten, kun je ook iets meer out of the box denken. Huur een DJ in of een leuke band of artiest! Geheid verras je hiermee je bezoekers en trek je snel de aandacht. Laat zo nu en dan een goede kerstmeezinger tussendoor komen en wissel dit af met andere genres. Om nog een stapje verder te gaan, kun je overwegen om een karaoke set neer te zetten. Zo kunnen mensen zelf een van hun favoriete deuntjes zingen. Dit geeft een erg leuke sfeer en zo ben je er van verzekerd dat er flink gelachen gaat worden!