Tips voor een geweldige pajama party!

Heb jij iets op de planning staan dat het vieren waard is? Ben je jarig, afgestudeerd of een andere feestelijke gebeurtenis? Wat is er dan leuker dan een pajama party samen met vrienden te doen? Lekker ongedwongen een avond doen wat jullie leuk vinden.
Wij hebben voor jou 4 dingen op een rijtje gezet waar jij aan moet denken voor een top feestje!

Vergeet de voorbereiding niet
Het begint allemaal bij wat jij wilt. Maak voor jezelf een lijstje hoeveel mensen je wilt uitnodigen en wie. Hoe laat wil je mensen laten komen en wat is de bedoeling voor de volgende dag, Maak voor jezelof een overzichtje. Controleer ook even of je de ruimte hebt om alle mensen van jouw keuze uit te kunnen nodigen. En kies aan de hand daarvan of je alleen jouw beste vrienden wilt laten komen of juist meer mensen. 

Uitnodigen maar!
Het meest originele is om iedereen een eigen gemaakte uitnodiging te sturen. Nee, die hoef je echt niet met stiften te maken. Er zijn verschillende gratis online programma’s waarin je heel eenvoudig zelf uitnodigingen kunt bewerken of from scratch zelf kunt maken. Vervolgens is het belangrijk dat je ze op tijd verstuurd. Het liefste 2,5 week van te voren. Anders hebben jouw genodigden misschien al iets anders in hun agenda staan. 

Woman and Man Cheering Glass Cup Beside Table during Night Time

Activiteit kiezen
En dan is het tijd om te kiezen wat jullie gaan doen. Meerdere activiteiten zijn altijd een goed idee. Bordspelletjes zijn perfect voor uren gezelligheid. Trivial Pursuit of 30 seconds zijn hier heel leuk voor. Ook een film is leuk voor aan het einde van de avond. Heb je daarnaast nog een oude Playstation of Game Cube staan? Plug die dan aan de televisie en leg de spellen uit jullie jeugd erbij. Mario en Crash Bandicoot doen het nog altijd goed!

Zorgen dat je genoeg in huis hebt
Laat mensen van te voren weten wat ze mee moeten nemen. Ook kun je zelf nog wat extra spullen in huis halen bijvoorbeeld een aantal tandenborstels of een huispak voor als iemand zijn pyjama vergeten is.
Zorg ook dat je lekkere hapjes hebt. Wat chips, kaas en worst. Komkommer met humus en wat frituurhapjes. Met deze tips ga jij een megagezellige pajama party tegemoet!


Bron: https://www.pyjama-webshop.nl/badjassen.html