brandpreventie bouwbesluit

Tips over brandpreventie bouwbesluit

Brandpreventie bouwbesluit is een zeer belangrijk onderwerp, waar iedereen die in de bouw werkt over moet weten. Deze verzameling bouwtechnische voorschriften moeten zeker in acht worden genomen wanneer er utiliteitsgebouwen gemaakt worden. Deze gebouwen hebben geen woonbestemming en hieronder vallen onder andere ziekenhuizen, kantoren, scholen en ga zo nog maar even door.

Behalve dat een gebouw er goed uit moet zien, moeten zij aan de brandvoorschriften voldoen. Heat Barrier is een bedrijf die hier heel veel over kan vertellen. Tevens kunnen zij diverse voorbeelden laten zien aan projecten die zij al eerder hebben afgerond.

brandpreventie bouwbesluit

Brandpreventie bouwbesluit en de uitvoering hiervan

Sinds een paar maanden hebben wij intrek genomen in ons nieuwe kantoor. Van de eerste steen tot de laatste dakpan hebben wij de bouw gevolgd. Het leuke is dat je elke keer weer een stuk kantoor erbij zag komen. Voordat het zover is gekomen, zijn er allerlei bedrijven en projectontwikkelaars aan de slag gegaan. Ook het bedrijf van Heat Barrier was hierbij aanwezig. Zij hadden een zeer belangrijke taak om ons kantoor zo brandveilig mogelijk te maken.

Inmiddels hebben wij al onze intrek in het nieuwe pand mogen nemen. Het is een prachtig pand, met heel veel luxe en veiligheid.