Soorten van een bouwkundig zwembad

bouwkundig zwembad

Zou jij een bouwkundig zwembad willen hebben? Je kan kiezen om een bouwkundig folie zwembad te nemen. Het is altijd maatwerk en je hebt geen beperkingen als het gaat om afmetingen, vormen of diepte. Een folie zwembad is geschikt voor binnen en buiten en is in verschillende varianten uit te voeren. 

Voordelen

bouwkundig zwembad

De uitstraling van een bouwkundig zwembad is erg strak en modern door gladde afwerkingen. Ben jij van het strakke en moderne dan zou je daar voor moeten gaan. Het folie zwembad is erg duurzaam en je kan er daardoor jarenlang plezier van hebben. Het plaatsen duurt wel langer dan het plaatsen van een monopool bad. Maar bij deze vorm van bouwen heb je geen beperkingen in vorm en diepte. En je kan deze makkelijk vervangen als het nodig is. Er is ook een ruime keuze aan kleuren, grafische vormen en textuur. 

Aanleg

Om een bouwkundige folie bad te plaatsen zullen de contouren van het zwembad worden uitgegraven. Ook zullen ze de wanden optrekken en zal er een betonnen vloer gestort worden. De wanden die worden opgetrokken worden of gemetseld of van XPS-stones vervaardigd worden.