Sales vacature gezocht

Gezocht: sales vacature! Vanaf het moment dat wij te horen kregen dat onze werkgever de deur gaat sluiten ben ik hier al naar aan het zoeken. Een perfecte nieuwe baan die aansluit aan hetgeen wat ik graag zou willen doen, verkopen. Sinds dat ik mijn opleiding heb afgerond ben ik hier al naar opzoek. Wat dat betreft zijn er wel genoeg vacatures vrij in deze sector. Alleen niet met wat ik precies zocht. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om mijn zoektocht even te staken en er later weer op terug te komen.

Geschikte sales vacature gevonden

Zo heeft mijn werkgever ervoor gekozen om aanstaande maandag definitief de deuren te sluiten. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om mijn zoektocht weer op te pakken. Deze keer ben ik terecht gekomen op de website van talentscoutz.nl. Op deze website is het namelijk mogelijk om te zoeken naar dé functie op het gebied van ondernemer. Vacatures zijn hier voldoende te vinden en voordat ik het wist kreeg ik al een reactie terug! Ik kan je nu al vertellen dat ik aanstaande maandag mag beginnen bij mijn nieuwe werkgever.