Prachtige vakantiehuizen in de Dordogne

Sinds ik een paar weken geleden een Villa Zuid Frankrijk boekte bij DordogneMaison.com kan ik aan niets anders meer denken dan het Franse leventje. Heerlijke kaasjes, stokbrood en wijn, een gemoedelijk sfeertje en gewoon genieten van het Franse leven.

 Prachtig vakantiehuis

Via DordogneMaison.com boekte ik een vakantiehuis voor zes personen in de Dordogne. De vrijheid van het huis was heerlijk. Zelf bepalen wat je gaat eten, wanneer je het zwembad in plonst en wat je van de omgeving wilt zien. Voor een heerlijk ontspannen vakantie zou ik zeker een vakantiehuis aanraden. Je bent van alle gemakken voorzien en hebt een fijn huiselijk gevoel. De huizen zijn mooi in Franse sfeer en doordat er een prachtige tuin bij zit kun je proeven van het Bourgondische leven. Echt een aanrader!

 Makkelijk te boeken

Zoals ik al eerder vermelde heb ik het huisje via DordogneMaison.com geboekt. Wat vooral fijn aan deze site is, is dat je kunt zoeken via de kaart. Zo kun je in een oogopslag zien waar elk huisje ligt. Wij hebben gekozen voor een huis dat wat dichter bij de zee lag zodat we daar een uitstapje heen konden maken. Er is genoeg keus tussen de huizen dus ik denk dat er voor iedereen wel iets geschikts bij zit!