Opslagtank om gasflessen en gevaarlijke stoffen in op te bergen

Een opslagtank is in alle soorten en maten te verkrijgen. Hiervoor moet je eens op de website van Denios gaan kijken. Hier kan je zoveel modellen bekijken, dat je je ogen uit zal kijken. Vooral voor de bedrijven is deze website zeker een must. Tegenwoordig moet de veiligheid op de eerste plaats staan. Logisch, want anders wilt niemand meer in dit soort bedrijven gaan werken. Dan bedoel ik bedrijven waar met gevaarlijke stoffen wordt gewerkt. 

Het bedrijf waar ik werk heeft er alles aan gedaan om de veiligheid van de werknemers te waarborgen. Zo hebben Zij iemand van Denios langs laten komen om speciale testen op de werkvloer uit te voeren.

Een zeer mooi opslagtank voor buiten gekocht

opslagtankOmdat wij binnen ons bedrijf alles netje voor elkaar hadden, zijn wij buiten gaan kijken. Hier viel het op dat veel spullen zomaar in de buiten lucht stond. Ook gasflessen stonden hiertussen. Normaal moeten deze er wel tegen kunnen, maar om het helemaal goed te doen hebben wij een opslagtank hiervoor aangeschaft. Deze kan tegen weer en wind en zorgt ervoor dat de gasflessen niet aangetast worden. Dat is een veilige manier van opbergen en zeker voor de mensen die hier in de buurt werken.