Nieuwe Durea pump gekregen

Al een lange tijd wilde ik de Durea pump kopen. Het probleem is alleen dat ik niet de financiele mogelijkheden heb. Toevallig kreeg ik vorige week van mijn vriend de Durea pump cadeau. Hij had ze besteld op de website van van Bommel. Het bedrijf beschikt echt over een heel groot assortiment. Zo hebben ze riemen, zakelijke schoenen, sandalen, laarzen, sneakers en nog veel meer. Wat betreft de kosten zijn ze niet het voordeligst, maar ook zeker niet het duurst. Aangezien mijn vriend altijd zegt goedkoop is duurkoop, betaald hij liever wat meer geld voor kwaliteit dan dat ik over een maand mijn schoenen weg kan gooien.

Perfecte service!van-bommel-logo

Mijn vriend gaf aan dat het bestellen erg gemakkelijk is. Zo had hij binnen een paar minuten al zijn bestelling geplaatst. Binnen twee dagen had ik al mijn pakketje binnen. Zo zie je maar dat de service van van Bommel fantastisch is. Het is daarom ook echt een aanrader om op de website een kijkje te nemen.

Alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf hebben ze. Ze hebben namelijk een goede service, ze leveren kwaliteit en de prijs is goed.