Meer succes met de verhuur van vergaderzalen

Of u nou 1 vergader zaal heeft, of misschien wel 50, het is belangrijk een goede structuur te hebben om de succes van de verhuur zo hoog als mogelijk te krijgen. Via het reserveringssysteem vergaderzalen van Mice Operations kunt u eenvoudig alle details inzien van de komende boekingen en is het ook mogelijk de beschikbaarheid te bekijken. De software is effectief bewezen en veel andere ondernemers zijn u dan ook al voorgegaan. De software van mice operations is te gebruiken voor vrijwel elke ondernemer die werkt met afspraken. Ideaal wanneer u naast bijvoorbeeld vergaderzalen ook andere ruimtes verhuurd. Op het moment dat er een boeking wordt gedaan wordt deze direct ingevuld in het reserveringsysteem vergaderzalen. Het voordeel hiervan is dat u nooit meer boekingen mist en ook geen dubbele boekingen krijgt omdat u bijvoorbeeld pas later de boekingen van de vergader zaal handmatig moet invullen in de agenda. Het crm systeem van mice operations bied nog meer.

Veel mogelijkheden

Verder bied het CRM system ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld taken aan te maken. Stel een klant heeft recentelijk een boeking gemaakt via uw reserveringssysteem vergaderzalen en u wilt graag weten of de klant nog speciale wensen heeft voor gedurende zijn boeking, dan kunt u deze eenvoudig vragen via het systeem. Zo kunt u een taak maken om bijvoorbeeld automatisch de klant te mailen met een bevestiging, of voor andere redenen. Ook kunt u via het reserveringssysteem vergaderzalen een taak zetten om bijvoorbeeld een definitieve bevestiging van een collega te krijgen dat de zaal is voor gebruik.

Betere verkoop cijfers

Doordat de gast online door het offerte traject wordt begeleid, kunt u eenvoudig suggesties en verbeteringen doorvoeren. Denk bijvoorbeeld maar aan de mogelijkheid voor klanten om een parkeer ticket door te geven via het mice operations systeem. U heeft de mogelijkheid op deze manier het reserveringssysteem vergaderzalen zo te laten inrichten dat hij het beste werkt voor uw bedrijf.