Letselschade advocaat Hoofddorp

INFO Letselschade

“Een ongeluk zit in een klein hoekje” zeggen ze altijd. Dit is ook echt zo. De mensen van INFO Letselschade advocaat Hoofddorp kunnen het weten. Ze hebben al vele mensen mogen helpen bij de vergoeding van hun blijvende letsel. Dit doen ze helemaal gratis. INFO Letselschade heeft vele advocaten die veel ervaring hebben in het traject voor vergoedingen. De meest voorkomende manieren waarop letselschade wordt aangedaan is in het verkeer, tijdens het werk en door dieren. Als het door dieren is aangedaan is het makkelijker op te lossen dan in het verkeer. Dit komt doordat ze eerst moeten uitzoeken wie er fout zat.

Letselschade advocaat Hoofddorp

Werkwijze van INFO Letselschade

De werkwijze is heel persoonlijk. Ze doen dit omdat het een hele emotionele tijd voor je is. Je moet revalideren en dat kost tijd. Dit kan heel stressvol zijn. Ze kunnen je hierbij helpen. Ze komen ook graag bij jou thuis langs om te kijken wat de schade met je doet en wat het voor impact heeft op je dagelijkse leven.

Wat als het jou eigen schuld is

De meeste zorgkosten worden gedekt door je verzekering. Het geld wat je hebt misgelopen kan je jammer genoeg moeilijk terug krijgen.