Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven laat mij weer stralen!

Dankzij Kliniek Veldhoven straal ik weer volop! Normaal gesproken ben ik totaal niet bezig met mijn uiterlijk. Althans, mijn haren zijn nog nooit geverfd en make up gebruik ik zelf niet. Echter stoor ik mij al wel sinds een tijdje aan mijn hangende ogen. De oogleden zijn volop zichtbaar en dat vind ik er gewoonweg niet meer uitzien. Toen het net pas begon te hangen was ik er nog niet echt mee bezig. Echter begon ik het al snel te merken dat dit met de dag erger werd. Op een gegeven moment hingen mijn oogleden zo erg dat ik nauwelijks nog wat kon zien. Dat was voor mij de druppel om hier een oplossing voor te vinden.

Terecht gekomen bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een kliniek. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik al snel terecht op de website van Kliniek Veldhoven. Hier heb ik ervoor gekozen om een afspraak te gaan maken. Zo kon ik tijdens mijn afspraak mijn probleem vertellen in de hoop dat zij er iets mee konden gaan doen.

De behandeling zelf

Onder het genot van een kop koffie kon ik mijn probleem vertellen. Natuurlijk is het al wel goed zichtbaar en dat zag de arts meteen. Hier kreeg ik vervolgens te horen dat de behandeling door kon gaan en de definitieve afspraak werd ingepland. Op de dag van de behandeling was ik behoorlijk zenuwachtig. Gelukkig viel de behandeling mee en straal ik nu weer volkomen!