Het school jaar gaat weer van start

De uitweek in Utrecht of de Eureka week in Rotterdam. Het startschot van het schooljaar en het teken dat er een grote groep nieuwe studenten zich naar de stad toe bewegen. Vaak jonge individuen die voor het eerst uit het ouderlijk huis vertrekken en op zoek gaan naar hun eerste huurhuis. Het begin van het schooljaar is dan ook vaak het moment dat de woningmarkt in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht op zijn kop staat. Duizenden studenten op zoek naar een mooie en betaalbare leefruimte in een stad waar zij niet vandaan komen en soms niemand kennen.  

Op zoek naar een huis in de grote stad?  

Ben jij één van die nieuwe studenten en op zoek naar een huur huis in de grote stad? Huren in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht is moeilijker dan ooit. Het aanbod is klein en de vraag gigantisch. Hierdoor gaat de gemiddelde huurprijs omhoog en is deze zelfs hoger dan hij ooit geweest is in Nederland. Heb jij niet het gelukt dat jouw ouders de financiële mogelijkheden  hebben om een ruimte voor jou te kopen zul je zelf op zoek moeten gaan. Gelukkig zijn er makelaars en online platforms die hier graag bij helpen. Een mooi voorbeeld is Huurstunt, een online huurplatform. Huurstunt verbindt huurders en verhuurders door middel van vraag en aanbod. Maak simpel een account aan op de online omgeving. 

Ben je in het bezit van een huis en op zoek naar een verhuurder?  

Ben jij in het bezit van een huis en op zoek naar een manier om je huis makkelijk te verhuren. Je woning makkelijk verhuren doe je bijvoorbeeld via een huurwoningplatform. Een huurwoningplatform brengt verhuurders en huurders samen door middel van een online platform. Je maakt een verhuurders account aan en vult de gegevens van jouw huis in. Zoals je vroeger een advertentie in de plaatselijke supermarkt kon ophangen in de vorm van een briefje op een bord zien nu duizenden woningzoekende jouw advertentie voorbij komen. De huurders kunnen reageren op het woningaanbod en jij hebt als woningbezitter de keuze en de kans jouw perfecte verhuurder te vinden.