Geboortekaartje tweeling, kiezen of ontwerpen?

Baby

Geboortekaartje tweeling, deze opdracht heb ik weten te voltooien op de website, kissgeboortekaartjes.nl. Omdat ik erg tevreden ben over de geboorteaankondiging die ik hier heb besteld. Ben ik op het idee gekomen om dit aan te raden adres te delen. Wanneer je op de website kijkt, dan zie je direct diverse categorieën staan. Niet alleen voor een meerling maar ook als je één kindje verwacht, is de keuze zeer ruim. Het is ook mogelijk om een kaart zelf te ontwerpen. Hierdoor heb je pas echt een uniek exemplaar.

Geboortekaartje tweeling

Geboortekaartje tweeling

Een geboortekaartje voor onze tweeling heb ik niet zelf ontworpen omdat ik een erg mooi voorbeeld heb gevonden op de website. Toen ik de gratis proefafdruk in huis had en ik de namen zag staan van onze twee wondertjes, schoot ik helemaal vol. Het klinkt misschien raar maar op het moment dat je de geboortekaartjes in orde hebt, dan komt alles wel heel dichtbij. Toen onze schatjes waren geboren en wij onze omgeving hebben weten te verrassen met de leuke post. Hebben wij vele complimenten mogen ontvangen hierover. Het kaartje hebben wij ingelijst en hang boven ons bed in de slaapkamer. Wij zijn meer dan tevreden over de aankoop die wij hier hebben gedaan.