EU claim ingediend bij Airline-Refund

Ik ben een aantal dagen samen met mijn vriendin op het internet op zoek gegaan naar een bedrijf om een hulp te krijgen met het indienen van een EU claim. Onze vlucht had namelijk erg veel vertraging opgelopen.

Website van Airline-Refund

Nadat we een tijdje hadden gezocht naar een bedrijf die ons kon helpen met het indienen van een EU claim kwamen we terecht op de website van Airline-Refund. Op de website van het bedrijf is veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan bieden heeft en belangrijk vindt.


No Cure no Pay

Het bedrijf hanteert onder andere erg lage commissiekosten en bieden een no cure no pay aan. Deze informatie sprak ons super erg aan waardoor we besloten om contact op te nemen. We werden erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. We hoefde zelf niets te doen voor het verkrijgen van een vergoeding. Het bedrijf zou ons ook erg goed op de hoogte houden van de actuele stand van zaken. Hierdoor zijn wij ook super erg tevreden over Airline-Refund en de service die het bedrijf aanbieden. We raden het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar en goed bedrijf dat hulp biedt bij het verkrijgen van een vergoeding voor een vluchtvertraging.