Ervaring uitvaartverzorgers Leidschendam

In Mei dit jaar hebben wij afscheid genomen van iemand uit de familie. Wij hebben de uitvaart toen geregeld met behulp van uitvaartverzorgers Leidschendam. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. De uitvaartverzorgers waren erg professioneel en vriendelijk aanwezig. Er was veel ruimte voor onze persoonlijke verhalen en input.

Van te voren was er voldoende aandacht om een en ander op papier te zetten. Daarbij hadden zij ook goede tips en ideeën. Je merkt daarin de ervaring die zij in de loop van de tijd hebben opgedaan.

Ook op de dag zelf verliep de uitvaart rustig. Ik vond het fijn dat de uitvaartverzorgers het overzicht van de uitvaart in handen hadden, waardoor wij ons daar niet steeds mee bezig hoefden te houden. Ook ontvingen zij de mensen op een nette manier en met de nodige aandacht.

Doordat er vooraf een vast bedrag voor de complete uitvaart was afgesproken, was hier direct duidelijkheid over. Een dag van te voren hadden wij nog een paar wijzigingen die we graag zouden zien. Dit was voor hen geen probleem om aan te passen.

Ik zou de uitvaartverzorgers Leidschendam willen adviseren aan andere mensen.