Een kruipruimte uitgraven tot kelder?

Kun je een kruipruimte uitgraven tot kelder? Wat dat betreft hebben wij niet echt een kelder. Überhaupt qua ruimte valt het behoorlijk mee in onze woning hoor. Door goed te passen en te meten lukt het ons aardig om de ruimte alsnog netjes te houden. Echter wilde ik nu nog wel kijken naar een extra oplossing. Een goede vriendin van mij kwam met de tip om te kijken naar de mogelijkheden van de kruipruimte. In de eerste instantie verklaarde ik haar voor gek. Dit omdat ik nooit had verwacht dat het bestond! Pas toen ik op de website van Methorst-zuigtechniek.nl terecht was gekomen wist ik het zeker!

Dit bedrijf ingeschakeld

Aangezien ik hier maar al te graag meer over te weten wilde komen, ben ik contact op gaan nemen. Een zeer vriendelijke meneer heeft mij erg goed te woord gestaan. Tijdens dit gesprek merkte ik al vrij snel dat zij ons goed kunnen helpen. Zo hebben wij er dan ook voor gekozen om een afspraak te plannen. Tijdens deze afspraak kunnen wij simpel en snel bekijken wat de mogelijkheden zijn. Neem zelf ook eens een kijkje als je hier meer over te weten wilt komen.