De beste online marketeer Rotterdam

Op zoek naar de beste online marketeer in Rotterdam? Wij hebben een suggestie voor jou: Lars Maat. Lars is gespecialiseerd in veel zaken binnen de online marketing en heeft onder andere een award gewonnen in 2017 voor beste Google Ads campagne en een internationale prijs in 2019 voor beste social campagne. Lars is dan ook gespecialiseerd in het adverteren binnen Google, adverteren binnen Social (dus Facebook, Instagram en LinkedIn), Facebook Messenger bot & Google Analytics. Kortom: Lars kan jouw website helpen met bijna alle facetten binnen Online Marketing.

Waar moet een goede online marketeer aan voldoen?


Een goede online marketeer Rotterdam moet niet alleen goed uitvoerend werk kunnen leveren, maar moet ook echt goed mee kunnen denken waar jij met jouw bedrijf/website heen wilt. Jij hebt natuurlijk een bepaalde visie, een bepaald doel en online marketing kan daar een hele belangrijke rol in spelen. Online marketing wordt steeds belangrijker en dus is een online marketeer voor jou iemand die zeer belangrijk is voor het behalen van je doelen. Strategisch meedenken is dus een must tegenwoordig en dat doet Lars dan ook graag door middel van een brainstrom voordat het online marketing traject van start gaat.

Belangrijke kernwaarden


Enkele belangrijke kenmerken die Lars typeert zijn dat hij altijd heel eerlijk en transparant is over zijn manier van werken. Dat betekent dat je maandelijks een uitgebreide rapportage zal ontvangen van wat er gedaan is, wat de cijfers zijn en wat de bedoelingen zijn voor de komende periode. Zo krijg je altijd inzicht in alle werkzaamheden en weet je wat er met je geld gebeurt, dat is wel zo fijn natuurlijk. Je ziet het vaak genoeg dat online marketing bureaus heel weinig delen met hun klanten en maar een keer in de zoveel maanden samen komen om de cijfers te bespreken.