Blij met bedrukken van badlaken voor onze familie

Ik organiseer alle familieweekenden. Voor dit jaar wilde ik iets origineels geven aan alle familieleden, namelijk een badlaken bedrukken met de naam van onze familie erop. Wij hebben een hele hechte familie en zijn trots op onze familienaam. En het leek mij leuk om dit ook uit dragen op de camping waar we met zijn alle stonden. Hier op deze site heb ik een badlaken uitgekozen die ik wilde qua materiaal en afmeting. De bedrukking kon ik digitaal aanleveren, we hebben namelijk al een logo die we wel meer gebruiken. De prijs viel mij nog best wel mee moet ik eerlijk zeggen. Digitaal wordt alles afgestemd, dat vind ik ook wel fijn, kun je gewoon mailen wanneer het mij uitkomt. Heen en weer bellen is niet zo mijn ding. Uiteindelijk kreeg ik een bevestiging wanneer het geleverd zou worden. Dat was nog ruim voor het familieweekend.

Trots

Ik ben heel trots op mijn familie en blij dat ik dit soort dingen regelen mag. Op het familieweekend gaf ik iedereen een badlaken. Dat was emotioneel. We liepen samen naar het zwembad met deze badlakens op onze rug. Dat deed me wel iets. Top geregeld door dit bedrijf, dat moet ik eerlijk zeggen.