badkamers Noord Brabant

Badkamers Noord Brabant

Voor de betere badkamers Noord Brabant kon ik slagen bij Jan van Erp. Vooral op het gebied van tegels had ik daar mijn keuze snel gemaakt. Maar het bleef niet enkel bij tegels; ik kon op één adres voor alles terecht, een complete badkamer precies zoals ik het wilde hebben.

badkamers Noord Brabant

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Ik hoefde dus niet rond te shoppen over verschillende zaken. Daar was ik blij mee. Mede door de verkoopadviseur heb ik nu die praktische oerdegelijke badkamer. Het is stijlvol en klaar voor de toekomst. Dit is belangrijk, ik ben van plan om te blijven wonen waar ik nu woon, ook als ik niet meer zo vitaal ben. De tegels aan de wand zijn tijdloos evenals op de vloer. Echter de vloertegels zijn antislip. Het meubel met wasbak en mengkraan is bijzonder praktisch. Zo is er achter de spiegel ruimte voor de huisapotheek. De douchecabine heeft een ruime instap, en een stroeve vloer. Het heeft genoeg ruimte voor een douchestoel mocht dat in de toekomst nodig zijn. Ik heb de badkamer laten plaatsen, het is niks voor mij om zoiets zelf te doen. En Jan van Erp kan ik iedereen aanraden.